Werkzaamheden Havenkwartier

31/03/2020    Havenkwartier, Other news, Web design & development

Na ruim 14 jaar(!) neem ik vandaag -met toch wel een beetje pijn in het hart- afscheid van het merendeel van mijn werkzaamheden voor Havenkwartier Deventer. Technisch onderhoud en support voor de Havenkwartier website blijft onveranderd mijn werk. Maar de website redactie, de nieuwsbrief en het beheer van de social media accounts geef ik na vandaag allemaal uit handen.

Grappig feitje: toen ik destijds op eigen initiatief een deel van die socials opstartte, zag nog bijna niemand in het Havenkwartier daar het nut van in… tegenwoordig zijn sociale media bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het stoppen met social media beheer voor het Havenwartier zal voorlopig ook nog wel even als een gat voelen in mijn eigen dagelijkse routine… maar tegelijkertijd lacht de vrijheid me toe!

Ik heb dit werk in de afgelopen jaren met veel liefde gedaan voor het Havenkwartier en alle Havenkwartierders, zowel vrijwillig als betaald. Maar het Havenkwartier verandert. En nu mij, na al jaren voor sterk gereduceerd tarief gewerkt te hebben, gevraagd werd om nogmaals vrijwillig aan de bak te gaan, heb ik toch maar vriendelijk voor de eer bedankt.

Ik wens de Havenkwartierders die deze klus vanaf morgen vrijwillig mogen gaan doen dan ook veel sterkte, wijsheid en volharding! Tot ziens in het Havenkwartier!