Weerlicht

13/10/2021    Art, Curating, De Perifeer, Events

Weerlicht is een lichtroute van projecties in de binnenstad van Deventer, te zien van 4 t/m 7 november, 17 tot 22 uur.

“Intiem en poëtisch, spannend en verrassend; een lichtroute van projecties door de Deventer binnenstad. Op verschillende plekken in de sfeervolle binnenstad zijn op vier aaneensluitende avonden in november projecties te zien van verschillende kunstenaars, fotografen en ontwerpers uit Deventer. Op gevels en muren zie je de kunsten vergroot afgebeeld. Stuit op een muur van automagisch gevonden wijsheden, wordt meegenomen in een abstract lijnenspel van wortels of laat je in een zijstraat verrassen door een liefdesbrief van lettervermicelli.”

Een aanpassing van mijn werk ‘How Random – Is Random’ is één van de projecties. Dit werk is ook te zien en te koop bij Cube Gallery.

Mijn eigen podium De Perifeer heeft als één van de betrokken organisaties een deel van het programma samengesteld en heeft hiervoor Studio Wonder uitgenodigd. Mer informatie hier.

Deelnemende kunstenaars
Niek Doup, Esmay Groot Koerkamp, Elise van der Linden, Isabelle Renate la Poutré, Harco Rutgers, TAMTAM objektentheater, TAS en Studio Wonder.

Samenwerking
Dit project is een coproductie van De Nieuwe Oost pop en Kunstenlab, in samenwerking met MIMIK, De Perifeer, NachtExpo en Burgerweeshuis.