De Shuffle

Schuifelen is het nieuwe schuren!

In De Shuffle worden DJ sets elke twintig minuten onderbroken door een zwoele schuifelplaat met bijpassende spiegelbol verlichting. Dit gebeurt volautomatisch en zonder pardon!

Inclusief aftelscherm waarop je kan zien hoe lang het nog duurt tot de volgende schuifelplaat wordt ingestart... De spanning! De anticipatie!

Wild kapot gaan op energieke 20-minuten sets, keihard automagisch afgewisseld met klef romantische evergreens, hitsige slow nummertjes en cheezy softpop successen. Sweet!

Serveertips:

De Shuffle werkt lekker in een kleine ruimte (ook een zeecontainer gaat prima) en doet het goed op festivals. Een uitzinnig dansend, joelend, schuifelend, zoenend publiek op een paar vierkante meter en een uniek, intiem podium voor DJ's. In De Shuffle draaien DJ's die we zelf meebrengen, maar ook (onaangekondigde) gasten (uit de festival line-up) kunnen hier een plaatje leggen.

Bekijk ook The Diamond Exchange, een prima combi met De Shuffle. Vooral als je op zoek bent naar een doorlopend dag- en nachtprogramma op een kleine oppervlakte.

---

Shows:
27/08/15: Het Rariteitenkabinet Festival, Deventer
04/06/15: Pedro Pico Pop, Raalte
29/08/15: Het Rariteitenkabinet Festival, Deventer
24/08/15: PIKNIK, Deventer
31/01/15: MAD-Fest, Burgerweeshuis, Deventer
20/12/14: Burgerweeshuis, Deventer
30/08/14: Het Rariteitenkabinet Festival, Deventer

---

Boekingen:
Harco Rutgers
deshuffle@harcorutgers.nl