Events archive

This page lists events I was somehow involved in, including documentation if available. My record label Esc.rec. and my mini-venue De Perifeer have their own pages for events.

escrec.com perifeer.org

15/10/2018

Vehikel x Koek FM

‘Sloppy repetitive syncopations and madcap techno grooves’; Vehikel is vers en lekker. Harco Rutgers en Dennis Platvoet zijn het kloppend hart, beiden met een brede achtergrond binnen de elektronische genres en klaar om maandagavond een setje te droppen die dinsdagochtend nog tussen je oren zit.

  Koek FM       DJ

More

05/10/2018

Vehikel @ Knars afterparty 'Rave Cave' in De Hip

Na de KNARS ‘From the Madhouse’ albumrelease in het Burgerweeshuis is er een afterparty in De Hip.

Harco Rutgers en Dennis Platvoet zoeken hier voor het eerst de ruimte op onder hun nieuwe collab ‘Vehikel‘. Techno, jazeker, en vooral techno zonder enige angst voor experiment. Beide heren weten op hun eigen manier de uithoeken op te zoeken binnen de electronische genres, en staan garant voor een strakke, frisse en knetterdikke set die tussen je oren blijft hangen.

  De Hip       DJ

More

31/08/2018

PIKNIK Dubbed: Harco en Dennis

Dansen bij PIKNIK op moddervette dubsounds door Dennis en Harco. Dat kan dus naast dub (duh!) bijvoorbeeld ook reggae, dancehall, dubstep of jungle worden. We zien wel. Hoe dan ook, de zomer is nog niet voorbij: FEEST!

  PIKNIK       DJ

More

19/07/2018

ESC.REC. X DE PERIFEER X VALKHOF FESTIVAL

Op donderdagavond wordt de Valkhofkapel gevuld met een programma van platenlabel Esc.rec. en podium De Perifeer, beiden gerund door Harco Rutgers vanuit Deventer.

  Valkhof Festival       festival

More

18/07/2018

EXTRAPOOL X DE PERIFEER X VALKHOF FESTIVAL

Extrapool en De Perifeer, dé uitvalsbasissen voor vooruitstrevende kunst in de regio, verzorgen al enige jaren programma in de Sint-Nicolaaskapel tijdens het Valkhof Festival.

  Valkhof Festival       festival

More

30/06/2018

We gaan WILD, want PIKNIK

Vaste WILD host mps Pilot speelt weer de lekkerste hits uit wereldwijde steden in Afrika, de Arabische wereld, Latijns Amerika , Brazillie en gooit daar tromgeroffel en een frisse toef bass eroverheen. Stilstaan wordt weer erg moeilijk. Zelf draai ik ook mijn tropische verrassingen en warm ik de dansvloer alvast een beetje op…

  PIKNIK       DJ

More Foto's

13/05/2018

Berndz Arts 'On Tour' in De Nieuwe Anita

Berndz gaat op tour met zijn kunst. Te gast zijn live de Magnetic Spacemen (garage rock ‘n roll) DJ’s Harco und Marco en kickoffman Raaf. Je bent van harte welkom op dit gratis feestje.

  De Nieuwe Anita       DJ

More

14/04/2018

LOS festival 2018

Havenkwartier Deventer gaat ook dit jaar weer LOS, en dit wordt gevierd met een feestje, want LOS bestaat 5 jaar!

  Havenkwartier       festival

More

25/11/2017

My Name Is Salmon II (why am I whispering?)

Installatie/concert/performance programma in Extrapool.

  Extrapool       expo

More

16/10/2017

Koek FM: een wandeling met Harco en Jeroen

Aanstaande maandag wordt een bijzondere KoekFM; een voorproefje op de Geluidswandeling Keizersrande met Jeroen Diepenmaat, een bijzondere tocht waar deelnemers aandachtig luisteren naar de specifieke geluiden van het gebied. Harco en Jeroen nemen ons alvast mee op zo’n wandeling; aan de hand van samples en geluiden maken ze van deze KoekFM uitzending een kleine reis!

  Koek FM       DJ

More