Events archive

This page lists events I was somehow involved in, including documentation if available. My record label Esc.rec. and my mini-venue De Perifeer have their own pages for events.

escrec.com perifeer.org

30/09/2017

Eindfeest PIKNIK

Het laatste PIKNIK feestje van dit seizoen! Nog een keer samen de zomer vieren.

  PIKNIK       DJ

More

29/08/2017

PIKNIK Allstars

Tropische temperaturen vraagt om een feestje! PIKNIK all star DJ team zal voor de muziek zorgen en Kings Kaki Lima zal voor het overheerlijke eten zorgen! Zie je daar!

  PIKNIK       DJ

More

04/08/2017

PIKNIK Danst: Harco & Kassandra

Kassandra en Harco zorgen ervoor dat er weer gedanst kan worden deze vrijdag. Verwacht caleidoscopisch dansvoer en persoonlijke hitjes in een chaotische set waar de lol vanaf spettert. Beter!

  PIKNIK       DJ

More

19/07/2017

Valkhof Festival

Als eigenaar van platenlabel Esc.rec. en podium De Perifeer ben ik dit jaar opnieuw uitgenodigd als gastprogrammeur op Valkhof Festival 2017 om een compleet avondprogramma verzorgen in de Valkhofkapel, een prachtige locatie en oase binnen het festivalrumoer.

  Valkhof Festival       DJ

More

30/06/2017

WILD bij PIKNIK

WILD is een fijn feest met de vetste nieuwe hits uit de grote steden van Afrika, arabische dance, latin hits, braziliaans tromgeroffel en goede toef future bass.

  PIKNIK       DJ

More

18/06/2017

Smeerum Foodfestival

Ik draai samen met Jeroen Diepenmaat en misschien nog een paar extra very special guests lekkere plaatjes op het Smeerum Foodfestival. De hele zondag lang!

  Rijsterborgherpark       DJ

More

12/06/2017

Koek FM

Ik ben te gast bij Koek FM vanavond. En ik neem platen mee.

  Koek FM       DJ

More

25/05/2017

PIKNIK Allstars

Kom dansen bij PIKNIK met Hemelvaart. Deze donderdag kruipen een grote greep uit je favoriete DJ’s die vaker bij PIKNIK draaien samen in de DJ-Booth.

  PIKNIK       DJ

More

15/04/2017

LOS festival 2017

Ook dit jaar werk ik weer op veel fronten mee aan de organisatie van het LOS festival in Havenkwartier Deventer.

  Harco Rutgers / Esc.rec. / De Perifeer       festival

More

02/04/2017

Modeltekenen in Kunstenlab

Op zondag 2 april wordt er getekend door tien professionele kunstenaars: Sebiha Demir, Rien Renema, Daniëlle van Strien, Wilco Veldwijk, Stefan Venbroek, Hellen Abma, Fikret Devedzic, Edith Meijering, Harco Rutgers en Heleen Simons. Zij maken een serie modeltekeningen die tijdens de sessie geëxposeerd worden aan de wanden van het Kunstenlab. Zowel de tekensessie, als het inrichten en de tentoonstelling zelf is voor publiek toegankelijk.

  Kunstenlab       tentoonstelling

More