De Shuffle

20/12/2014

In De Shuffle worden DJ sets elke twintig minuten onderbroken door een zwoele schuifelplaat met bijpassende spiegelbol verlichting. Dit gebeurt volautomatisch en zonder pardon! Inclusief aftelscherm waarop je kan zien hoe lang het nog duurt tot de volgende schuifelplaat wordt ingestart… De spanning! De anticipatie! Wild kapot gaan op energieke 20-minuten sets, keihard automatisch afgewisseld met klef romantische evergreens, hitsige slow nummertjes en cheezy softpop successen. Sweet!

De eerste editie van De Shuffle vond afgelopen zomer plaats in een kleine zeecontainer op Het Rariteitenkabinet Festival in het Havenkwartier en werd daar een instant succes. Een uitzinnig dansend, joelend, schuifelend, zoenend publiek en door het lint gaande DJ’s. Wij lusten daar wel pap van, dus een vervolg kon niet uitblijven…

Deze keer gaan we los in het Burgerweeshuiscafé. In de line-up staan in ieder geval Dennis Platvoet (o.a. Moonstones, The Tube, Rariteitenkabinet), Leon Berenschot (o.a. Hitsig, De Shuffle) en ikzelf. Maar de kans is nogal groot dat er nog een paar andere DJ’s aanschuiven. Party time!

  20/12/2014
  22:00
  Het Burgerweeshuis
  gratis!

  Event