De Shuffle @ MAD Fest

31/01/2015

Naast een nieuwe editie van The Diamond Exchange is ook De Shuffle van de partij tijdens MAD Fest in Het Burgerweeshuis.

In De Shuffle worden DJ sets elke twintig minuten onderbroken door een zwoele schuifelplaat met bijpassende spiegelbol verlichting. Dit gebeurt volautomatisch en zonder pardon! Inclusief aftelscherm waarop je kan zien hoe lang het nog duurt tot de volgende schuifelplaat wordt ingestart… De spanning! De anticipatie! Wild kapot gaan op energieke 20-minuten sets, keihard automatisch afgewisseld met klef romantische evergreens, hitsige slow nummertjes en cheezy softpop successen. Sweet!

De DJ line-up voor De Shuffle komt vaak nogal spontaan tot stand… Dat initiatiefnemers Harco Rutgers (o.a. De Perifeer, Esc.rec.) en Leon Berenschot (o.a. Hitsig, KoekFM) weer van de partij zijn, staat eigenlijk al wel vast, maar sta niet raar te kijken als er verrassende gasten opduiken achter de draaitafels…

MAD Fest is een evenement voor iedereen met een interesse in muziek, kunst en design. Bij dit evenement draait alles om de viering van creativiteit op het gebied van Music, Art en Design. In veel gevallen zullen deze drie elementen elkaar overlappen. Op het programma staan naast activiteiten, (inter)nationale en lokale sprekers, ontwerpers, kunstenaars en bands, waaronder: Ben Newman, Flip Scipio, Jeroen Diepenmaat, The Diamond Exchange, Paulusma,Max Kisman, David Carson, High on Type, Paceshifters, NNENN,Deltabeats, Bart Folmer, Peter-Frans de Graaf, etc.

  31/01/2015
  22:00
  Het Burgerweeshuis
  15 euro