LOS Festival 2016

16/04/2016

Havenkwartier Deventer gaat op zaterdag 16 april voor de derde keer LOS. Met dit jaar nog meer kunstenaars, ondernemers, horeca en culturele organisaties én nieuwe locaties!

LOS is een bijzonder en intiem festival in dit prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je op bezoek bent bij de Havenkwartierders thuis. Waar je een bijzonder programma treft op heel verschillende locaties in het Havenkwartier, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s, kunst, ambachten, workshops, theater en eten & drinken.

De meeste deuren zijn open van 13:00 – 18:00 uur. Daarnaast worden er op veel locaties extra activiteiten georganiseerd, die door kunnen lopen tot later in de avond. Bijzondere eet- en drinkgelegenheden zijn in het Havenkwartier ook ruimschoots voorhanden. Bekijk het volledige programma via havenkwartierdeventer.com/los. Toegang is gratis!

Ook dit jaar werk ik mee aan de organisatie van deze snel tot festival uitgegroeide open dag. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor een deel van de muziekprogrammering en de coördinatie van de publiciteit. Ondanks dat ik samenwerk met een gedreven team en dit jaar voor het eerst ook ondersteund wordt door een tweetal stagiaires, vergt de organisatie van LOS een hoop extra tijd en inzet. Maar dat is zeker de moeite waard, want ook dit jaar laat het Havenkwartier zich weer van zijn beste kant zien tijdens LOS, met een indrukwekkend goed gevuld programma. Het enige minpuntje is dat ik zelf altijd weinig meekrijg van wat er gebeurt op alle locaties, omdat er ook programma staat in mijn eigen atelier: De Perifeer. Op de dag zelf ben ik dus vooral daar aanwezig.

Een aantal van de boekingen waar ik zelf in ieder geval heel benieuwd naar ben zijn Cello Fortress in Kunstenlab, de Smartlab vinyl recording sessies bij Bella Macchina, Koffie bij PIKNIK en natuurlijk DW Robertson (The Artist Formerly Known As Ergo Phizmiz) in De Perifeer. Maar check vooral zelf het volledige programma. Dat staat namelijk ramvol met dingen die je wilt zien. Tot zaterdag 16 april!

  16/04/2016
  14:00
  Havenkwartier
  gratis!

  Event