LOS festival 2017

15/04/2017

Ook dit jaar werk ik weer op veel fronten mee aan de organisatie van het LOS festival in Havenkwartier Deventer. LOS is een intiem festival, waar je op bezoek bent bij de Havenkwartierders thuis. De kracht van kunst, cultuur en ondernemerschap samengeperst op 20 hectare. Met concerten, dj’s, kunst, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils.

Tijdens LOS vind je bij mij een open atelier, uitgaven van mijn platenlabel Esc.rec. en concerten van Cactus Truck ft. Antonio Borghini op het kleinste podium van Deventer: De Perifeer!

Cactus Truck is een regelrechte natuurkracht, een driftig om zich heen stampende freejazztornado met de attitude van een punkband. Saxbeest John Dikeman, snarengeselaar Jasper Stadhouders en drummer Onno Govaert besluiten dit keer bovendien Antonio Borghini – een magistraal bassist die een weekje in Nederland is – in de gelederen op te nemen.

Naast het programma op mijn eigen plekje in het Havenkwartier heb ik net als vorige jaren ook veel van het programma op andere locaties verzorgd en werk ik ook aan een groot deel van de publiciteit rond het festival.

Andere acts die ik dit jaar voor LOS boekte zijn: de moddervette grooves van basgitaar/tapdans duo Ventriloquism (Bruno Ferro Xavier Da Silva & Janne Eraker), de mondharp- en keelzangavonturen van Danibal, de verstillende soundscapes van gitarist/filmmaker Fable Dust, de vuige, psychedelische rock van Mango Zabba, de liedjes van Vera Bon, de schone klanken van harpiste Mechteld Karlien, de 8-koppige reggae formatie Young Tree, de theatrale straatgekte van Gerard Olthaar en illuster DJ duo De Big Singles.

Maar er is nog zoveel meer! Check het hele programma via havenkwartierdeventer.com/los.

  15/04/2017
  Harco Rutgers / Esc.rec. / De Perifeer
  gratis!

  Event