DE STAAT VAN

27/01/2022    Art, Esc.rec., Events

64 Deventer kunstenaars laten hun werk zien in DE STAAT VAN, een tentoonstelling in de Bergkerk in twee delen. Vanwege corona is deze tentoonstelling lang uitgesteld en was er ook al eens een prelude te zien.

More

VEHIKEL DJ set, opgenomen voor Nachtparlement

30/08/2021    DJ

Vereerd dat ik werd gevraagd om een setje op te nemen voor Nachtparlement. Mijn muzieksmaak is breed, diep en vaak niet zo gangbaar, dus feitelijk ben ik een risicovolle keuze voor dit soort acties. Props voor Nachtparlement, want zonder een beetje risico wordt muziek al snel een saaie boel. Hoe dan ook, het is een echte Nachtparlement set geworden. Denk ik.

More

DE STAAT VAN, een prelude

09/06/2021    Art, Esc.rec., Events

In ‘DE STAAT VAN, een prelude’ laten 78 Deventer kunstenaars een kunstwerk zien op een grote gezamenlijke wand. Het is een preview op de grote overzichtstentoonstelling die in 2022 plaatsvindt in de Bergkerk. Deze preview is te bezoeken in de Bergkerk van 5 t/m 20 juni 2021.

Er is een nieuw werk van me te zien, een prelude op een grotere serie, waarin ik de catalogus van mijn platenlabel Esc.rec. portretteer. Hier verschenen sinds 2004 ruim 80 uitgaven. Het werk wat nu in de Bergkerk hangt is een portret van catalogusnummer esc.rec.02.

More